Predstavitev podjetja

V podjetju Izolacije Pevec, d.o.o. izvajamo vrhunske storitve in izdelke s področja energetskih sistemov.

Specializirani smo :

  • za montažo na objektih s širokim spektrom izolacijskih materialov in sicer tako na domačem kot na tujih trgih
  • za CNC oblikovanje pločevine, ki se izvaja v visoko tehnološko dovršeni proizvodnji na sodobnih strojih pod kontrolo naših strokovnih sodelavcev in z najvišjo kakovostjo. Krivljenje sodi med najbolj zahtevne tehnološke postopke preoblikovanja kovin, profilov in cevi. Pri tem uporabljamo sodobne stroje Mabi Bingo 2 Vario, ki so numerično krmiljeni (CNC). Krivljenje pločevine s takim strojem nam omogoča, da lahko izdelamo cel kos naenkrat, brez odlaganja obdelovanca. Ob enem tudi omogoča, da imamo možnost krivljenja izdelkov kompleksnih oblik
  • izdelavo širokega spektra izdelkov iz pločevine in sicer, kolena, cevi, ventilske škatle, izogibni kosi, T-kosi, cepelinke….
  • za vgradnjo proizvodov in sistemov za požarno zaščito Promat, saj imamo od leta 2004 pridobljeno licenco za izvedbo

Doseganje dobrih rezultatov  temelji na visoki ravni organiziranosti, saj naše podjetje Izolacije Pevec d.o.o. zaposluje:

  • 38 kvalificiranih izolaterjev-monterjev izolacije
  • 4 kvalificirane strokovnjake za vodenje objektov, projektiranje in pripravo del (inženiring).

Imamo dolgoletne izkušnje in znanja vendar se izobražujemo še naprej. Naša strokovnost izhaja iz timskega dela vseh zaposlenih. V podjetju namenjamo veliko pozornost neprestanemu spremljanju razvoja novih proizvodov in tehnologij vgrajevanja izdelkov s področja toplotnih izolacij.

Vizualizacija-Pevec

Zgodovinazgodovina-3